Let your spirit soar.

Čím více NATO osvobozuje, tím je ropa dražší

09.04.2012 08:49

Zatímco mnoha občanům výplata stagnuje již několik let na stejných číslech, mnohým pak dokonce klesá v rámci úsporu státních i soukromých subjektů, v absolutních číslech vzhledem k růstu nezaměstnanosti se vydává na výplaty vlastně výrazně méně. Naproti tomu ceny strmě letí nahoru... podle této fotky byste měli mít v této chvíli již zhruba jednou tak velkou výplatu, jako v roce 2009? Je tomu tak skutečně? Většina lidí má výplatu spíše na 2/3 za 4/3 podíl práce...

Přitom:

Irák - 4. největší světové zásoby ropy  - OSVOBOZEN NATO 

Libye - největší zásoby ropy v Africe - OSVOBOZENA NATO 

Írán - 3. největší světové zásoby ropy - NATO připravuje preventivní úder 

Jak je to jenom možné? Také vám něco nehraje?Ano, správně, jste to vy, kteří financujete tzv. "krizi" tak, aby mocným neubylo. Oni mají stále stejně, spíše více, jste to vy, kdo má stále méně. Právě energie, jako jsou ropa, elektřina a plyn udržují u moci celý vládnoucí establishment. Na západě, na východě, na severu i na jihu planety.

Libye ještě před osvobozením jednotkami NATO:

Libye již osvobozená:

Anebo třeba takto:

Západní supi si parcelují svět. Aby mohly nakonec vyšplhat ceny energií na dvoj, pěti, deseti, nebo stonásobek. Za své zbraně a vojenská tažení vám brzy vystaví ještě mastnější účet. Jste to vy, občané západního světa, kteří jejich dobyvačné války financujete. Proč? To je na delší polemiku, ale to shrnout takto: Protože jste úplně blbí. :) Tedy, jste odsouzeni táhnout jejich káru dál.

zdroj: https://www.osud.cz/cim-vice-nato-osvobozuje-tim-je-ropa-drazsi

Diskusní téma: Čím více NATO osvobozuje, tím je ropa dražší

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.
 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode