Let your spirit soar.

Kniha Svět2012.info - Revoluce v nás

10.07.2012 14:35

 

První část trilogie svět2012.info, která je již téměř hotová (stále se předělává a doplňuje z důvodu objevování nových informací a faktů) prochází korekturou se objeví již brzy v prodeji. Omlouváme se tímto za prodlevu zejména těm z Vás, kteří si knihy již objednali. Zdržení budeme nějak kompenzovat.
Náhled obálky si můžete prohlédnout níže.
Cena knihy je 198 Kč včetně DPH.
Kniha se bude prodávat výhradně osobním prodejem nebo si ji můžete objednat u nás (viz rubrika KONTAKT), aby se udržela nízká cena.
Knihu si již nyní můžete objednat za tuto internetovou cenu + balné a poštovné.
Při platbách předem se bude účtovat jen poštovné.
Vydání a prodej knihy je zatím pouze v naší režii a nebude ji možno koupit jinou cestou.
Návštěvníci našich seminářů knihu dostanou ZDARMA jako dárek.

A o čem vlastně je naše kniha?

První část trilogie, kniha s názvem svět2012.info vychází pod názvem svět2012.info – Revoluce v nás

Transformace energií a změny vibrací se v poslední době projevují u lidí pocity velké osamělosti, zrychlováním času (nic se nestíhá), ztrátami pamětí, extrémní únavou, netečností, špatným spánkem, kolísáním nálad a nejistotou. Dalšími symptomy jsou ztráty pevného místa na zemi (dojem, že nepatříte nikam), odpoutáváním se od systému (útěk do hor, pryč do lidí, návrat k přírodě bez Tv, novin, odpor k autoritám atd.), mění se přátelé i práce, rozpadají se rodiny aby vznikly nové, tvoří se nová společenství lidí vibrujících na nových podobných frekvencích. Vše se mění. Mluvíme o novém začátku. Začínáme měnit hodnotový žebříček a na prvním místě se místo materialistických a kariérových cílů objevuje opět láska. Láska, na kterou nezbýval čas. Láska po které všichni toužíme a které není nikdy dost…..

Kniha obsahuje zajímavé pohledy autorů na život a dění kolem nás. Pojednává o uvědomění si sebe sama a procitnutí z letargie všedního života. Vede čtenáře k odhalení a přijetí přítomného okamžiku. Zamýšlí se nad poselstvím proroka Nostradama a všímá si souvislostí s rokem 2012.

Další dva díly trilogie vyjdou pod názvy Děti chamtivosti a Ovládáni strachem. Již názvy knih napovídají, jakým směrem se bude jejich obsah ubírat…

Kniha pojednává a rozvádí v různorodých kapitolách aspekty našeho života, které bezprostředně ovládají naše chování a tedy kvalitu a náplň našeho žití. Cílem a náplní knihy svět2012.info není jen kritizovat a poukazovat, či rozporovat některé rádoby fakta předhazované nám zprostředkovaně médii, ale hledání východiska z dnešního chaotického, penězi ovládaného světa, který může skončit dříve než se rozhodnete doopravdy svobodně žít. Datum 21.12.2012 může být koncem světa, ale taky revolucí v myšlení jakou svět doposud nepoznal. Připravme se tedy společně na změny které nás čekají již dnes………..

Autoři knihy jsou některým z vás dostatečně známí jako terapeuti těla i mysli. Po ty, kteří nás neznají a lámou si hlavu kdo jsme a proč zrovna my můžeme mluvit a psát fundovaně o této problematice sdělujeme, že na seminářích pochopíte i uvidíte, jakým způsobem můžete změnit váš život k lepšímu aniž by vám někdo pomáhal nebo vedl. Je to jen ve vaší hlavě. Jakmile pochopíte poselství roku 2012, budete jiní……lepší.

ZDROJ A OBJEDNAT KNIHU MŮŽETE ZDE - https://svet2012.info/kniha/

 

Diskusní téma: Kniha Svět2012.info - Revoluce v nás

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.
 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode