Let your spirit soar.

Kruh v obilí nese časový údaj

26.06.2012 22:16

Kruh v obilí nese časový údaj

V Anglii se začátkem června objevil piktogram, který informuje o určitém, přesně vymezeném čase. Badatelé však pravost obrazce zpochybňují.

Sezóna kruhů v obilí už jede ve své kolébce, v Anglii, naplno. V sobotu 2. června 2012 se na zeleném poli v anglickém Manton Drove, hrabství Wiltshire, objevil zvláštní obrazec, který v sobě má zřejmě zakódované přesné datum a čas. Může se jednat o polární hodiny. „Věříme, že piktogram z 2. června připomíná polární hodiny. Jde o druh hodin ukazujících nejen čas, ale i datum. Pro správnou analýzu bylo nutné piktogram otočit. Potom jsme stanovili datum i čas tak, že polární hodiny, které se objevily na našem monitoru, byly shodné s těmi na fotografii,“ tvrdí Jitka a Roman Hamarovi z ČR, kteří záhadu vyluštili. Hodiny podle nich určují čas: sobota 4.8.2012, 19:43:53.

 

Objevili se i kritici. Jeden z badatelů, kteří píší na cropcircleconnector.com, zpochybňuje pravost kruhu. Jsou za ním prostě lidé. Dr. Horace R. Drew zkoumal ve Photoshopu letecké snímky piktogramu a objevil stopy lidské činnosti – práci s prkny. „Často je obtížné říci, zda je piktogram paranormální nebo utvořený lidmi. Nedávno jsem objevil novou metodu, jak rozlišit „pozemské značky“ na leteckých snímcích pomocí standardního programu Photoshopu kontrast středních tónů.“ I tento badatel spočítal časový údaj, podle něj se jedná o 4. srpna 2012, ale čas mu vyšel mezi 18. a 19. hodinou. Odchylka může být způsobena tím, že letecký snímek nezachycuje piktogram kolmo. Drew se domnívá, že lidé, kteří piktogram vytvořili, jenom okopírovali šetřič monitoru Polar Clock3, který je možné stáhnout na internetu.

 

Výklad ale rozhodně není tak jednoduchý, jak to vypadá po přečtení našeho článku, někteří komentátoři v symbolu vidí sluneční soustavu, jiní krční čakru, další andělské linie a některé komentující příspěvky jsou plné složitých výpočtů a grafů.

zdroj: https://pravdu.cz/kruhy-v-obili/kruh-obili-nese-casovy-udaj

 

Diskusní téma: Kruh v obilí nese časový údaj

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.
 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode