Let your spirit soar.

Kruhy v obilí 1994 - 2010

01.09.2012 11:48

Kruhy v obilí. Kolik už kolem toho vzniklo debat, filmů a dalších věcí. Existence jiných civilizací je nám přísně utajována tak není divu, že zrovna toto je dost nepříjemné pro ty, kteří to chtějí utajit. Je to proto, že tyto obrazce jsou dobře viditelné a není snad dnes člověk, který by o tomto jevu nevěděl. Tak co s tím. Tak se přišlo na nápad, že se bude propagovat, že to dělají lidé sami.

Nějací dva opilci vylezli po zavíračce s baru v podnapilém stavu a vytvořili kruh v obilí. Nebo jsou dělány propagační filmy, jak tam lidé chodí s prkny a lámou obilí do požadovaného obrazce. Takto se skutečně obrazec vytvořit dá, jenže když tam přijdete tak okamžitě poznáte, že ten kruh je falešný.

Kruh v obilí vytvořený mimozemskou civilizací stébla nezlomí, ale pouze je ohne a rostlina může růst dál. Pokud to uděláte tak že to vyšlapete, tak už to dál růst nebude a rostlinu tím zničíte. Nebudu zde rozebírat i různé fyzikální změny v případě pravých kruhů, ke kterým dojde v tom místě. To by bylo na dlouhé povídání. Toto je základní rozdíl mezi pravým a falešným kruhem. Propagační a manipulační videa, která vyvracejí mimozemský původ kruhů, jsou směšná a hloupá.

Měl jsem v ruce klas z kruhu v obilí a vzhledem k tomu že jsem citlivý na energetická pole, tak mě pěkně pálili ruce. A ten klas byl skutečně ohnutý tak, jako kdyby už tak narostl. Takže to vše mohu potvrdit na základě vlastních zkušeností.

Takže vidíte, že kruhy v obilí jsou skutečně dílem jiné civilizace, než je ta naše. Otázka zní, proč to dělají. Když se tím budeme zabývat podrobně, tak zjistíme že každý kruh je poselstvím pro naší civilizaci. Má nám něco sdělit a má nás na něco upozornit. To znamená, že je tu civilizace, která na nás záleží a není jí lhostejný náš osud. Nezasahují do našeho vývoje, ale snaží se nám ukázat cestu.

Potom ale všechno dění na naší planetě, dostává úplně jiný rozměr. Naše existence zde, má svůj hluboký účel a rozhodně nic není dílem náhody, ale záměru. No řekněte sami. Není to skvělé?

Diskusní téma: Kruhy v obilí 1994 - 2010

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.
 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode