Let your spirit soar.

TAJEMSTVÍ MEGALITICKÝCH STAVEB 3

17.07.2012 10:29

Volně navazujeme cyklem TAJEMSTVÍ MEGALITICKÝCH STAVEB, uveřejňovaným zde na blogu kruhyvobili.blogz.cz a základním stavebním blokem tohoto blogu. V dílech minulých jsme se věnovali pyramidovým komplexům,  objevené bosenské pyramidě, podmořském jonaguni komplexu poblíž japonska a moai sochám na Velikonočním ostrově.

inverted_universe_by_jason-c.jpg

V tomto třetím pokračování se vrátíme do komplexu v Gíze. Rozkryjeme tajemství Sfingy jako nejstarších hodin na světě, Sfinga totiž byla postavena mnohem dříve, než učebnice dějepisu připouští.

Srovnáme si pojem “kosmický rok” - precese rovnodenností podle dnešního pojmenování - 1 x se naše sluneční soustava otočí kolem středu galaxie, trvá to celých25.920 let a je to shodné s galaktickým rokem Mayského kalendáře. A hned na začátku trošku nakousneme bájné město Atlantidu, ono totiž nešlo ani tak o město, jakožto o celou civilizaci, která formovala nový začátek ZEP TEPI.

Více o:
Mayský kalendář 
________________________________________________________________________

ATLANTIDA

Je civilizace, která na Zemi existovala před potopou světa. O potopě světa se píše ve všech svatých knihách na světě -  v bibli známá Noemova archa. O nálezech pod mořskou hladinou jsme se bavili v souvislosti s japonským komplexem Jonaguni a určitě jich bude mnohem více, než jsme ochotni připustit.

Více o Jonaguni: TAJEMSTVÍ MEGALITICKÝCH STAVEB 1 

 

Po potopě, v bájném období egyptského Zep Tepi, “počátku”, se na samém začátku současného cyklu odněkud vynořila tajemná skupina “bohů”, která lidi přeživší na povrchu Země zasvětila do základů civilizace. Počátky současné civilizace připisuje celosvětová tradice příslušníkům jakési vysoce kultivované skupiny, ať už jde o Thotha a Osirise v Egyptě či amerického Quetzacoatla nebo Viracochu.

Více: Aglosymbol Hada 
_______________________________________________________________________

Celosvětové důkazy signalizují, že tito lidé byli vysoce vzdělanými příslušníky předchozí civilizace. Tak jako z protiatomových krytů a skrytých výzkumných zařízení naší vlastní civilizace, vyšli z podzemních “měst bohů” poté, když se na povrchu “usadil prach” kataklyzmatu. Toto byli “předpotopní patriarchové”, jako Enoch a Metuzalém, “giganti a dávní hrdinové” zmiňovaní v Genesis. Všichni ti nevysvětlitelní bohové starověkého Sumeru, Egypta i Indie pocházeli z bájné předpotopní doby.

“Nalezli jsme dědictví civilizace ovládající jistý způsob technologie, která byla mnohem dále než je naše. Byla to technologie jíž dokázali vytvořit ohromná podzemní města, přičemž Sfinga a pyramidy jsou jen malé povrchové značky.”

Na projektu zúčastněný Dr. Hurtak přirovnává tento nález ke kolizi, ne nepodobné nečekanému kontaktu s vyspělou mimozemskou kulturou. Popsal to jako “odkrytí kořenů čtvrté kultury”, takzvané Atlantské civilizace, která zanikla v posledním kataklyzmatu. Nález poskytuje jednoznačný důkaz, že veškeré jazyky, kultury a náboženství vyvěrají z jediného společného zdroje, jemuž Dr. Hurtak říká “rodičovská civilizace”.

Udivující záběry odhalují objev rozlehlé podzemní megalitické metropole staré 15 000 let, která se rozkládá v několika úrovních pod gízskou plošinou. Zatímco ostatní badatelé atomového věku hloubali nad skrytou komorou pod levou prackou Sfingy, rozprostíralo se legendární “město bohů” přímo pod nimi.

Film kromě podzemních vodních kanálů ukazuje impozantní sály o proporcích našich největších katedrál, zdobených přímo na místě vytesanými, obdobně obrovskými plastikami jako jsou ty v nilském údolí. Životy riskující výzkumníci vybavení světly a kamerami opatrně postupovali v gumových člunech napříč podzemními řekami a přes kilometr široké jezero, aby nakonec pronikli až do zapečetěných komor. Zde byly nalezeny pozoruhodné depozitáře se záznamy a artefakty.

zdroj článek zde:

https://www.egypt2009.estranky.cz/clanky/anomalie-v-gize.html

___________________________________________________________________

TRILITONY Z BAALBEKU 1.DŮKAZ

Baalbek je městečko nacházející se ve východním Libanonu, nachází se ve výšce 1170 m n. m a svými chrámovými stavbami z 1-3. století n. l. je zapsán na seznam UNESCO.

Nachází se zde největší megalitické kamenné bloky na světě, pro svoji velikost a počet známé jako Trilitony z Baalbeku.

Jejich rozměry, váha a složité uspořádání svědčí o působení nám zatím neznámé technologie a podle všeho i civilizace. Trilitony z Baalbeku jsou 3 vodorovně ležící obří kvádry a jsou součástí podstavy Jupiterova Chrámu, který zde byl postaven po potopě světa.

Jsou to největší a nejtěžší kamenné kvádry na světě! Každý z kvádrů váží přes 1200 tun má 25m na délku, je 8m široký a 5m vysoký.

Dnes největší věc, kterou je možné zvednout je raketoplán Discovery s váhou 150tun.Zvednout jeden blok, je stejné jako zvednout 10 raketoplánů., nebo 80 prázdných vozů nejnovější tramvají Škoda 15T, jezdících v Praze.

To že jsou vyrobeny z jednoho kusu a kde byla prováděna jejich “výroba” svědčí i 1 megalit nacházející se v 3km vzdáleném lomu. Tyto kamenné terasy, jako Trilitony z Baalbeku, se staly posvátnými místy civilizací, které přišly po velké potopě. Nakonec Římané zde vystavěli své velkolepé chrámy.

Toto je jasný důkaz, který hovoří o kapitole dějin, která je opomíjena a která málem byla zapomenuta.

Jestli jsou dnes megality přičítány právě Římanům, proč nezopakovali technologický postup i jinde ve svých chrámech?

Mnohem jednodušší by bylo použít více kusů, než jeden obrovitánský, na stavbu by to nemělo vliv a k estetickým účelům zde nesloužily.

______________________________________________________________

Tabulka největších megalitů, s kterými nebylo prokazatelně hnuto:

Weight Name/Site Type Location Builder Comment
16,250 t[11] Stele Base in
the Yangshan Quarry
Block NanjingChina Ming Empire 30.35 m long, 13 m wide, 16 m high[12]
1,242 t[13] Unnamed monolith Block Baalbek,Lebanon Roman Empire 19.5–20.5 m long, 4.34–56 m wide, 4.5 m high
1,100 t[14] Unfinished obelisk Obelisk AssuanEgypt Ancient Egypt 41.75 m long, 2.5–4.4 m wide
1,000.12 t[15] Stone of the South Block Baalbek,Lebanon Roman Empire 20.31–76 m long, 4–5.29 m wide, 4.21–32 m high
207 t[16] Granitecolumn Column Mons Claudianus,Egypt Roman Empire Ca. 17.7 m (59 feet) long[17]

 ________________________________________________________

Největší auto na světě s váhou 200t!

Více zde: https://cs.wikipedia.org/wiki/Liebherr_T_282B
__________________________________________________________________________________________

 Největší megality, s kterými bylo prokazatelně hnuto:

Weight Name/Site Type Location Builder Comment
1,250 t[18] Thunder Stone Boulder Saint Petersburg,Russia Russian Empire Moved 6 km overland for shipment[18]
1,000 t[19][20] Ramesseum Statue Thebes,Egypt Ancient Egypt Transported 170 miles (270 km) by ship fromAswan
800 t each[21] Trilithon (3x) Blocks Baalbek,Lebanon Roman Empire Plus about 24 blocks 300 tons each[22]
700 t each Colossi of Memnon (2x) Statues Thebes,Egypt Ancient Egypt Transported 420 miles (680 km) from el-Gabal el-Ahmar (near modern-day Cairo) over land without using the Nile.[19][20][23]
600 t Alexander Column Column Saint Petersburg,Russia Russian Empire  
550 to 600 t[24][25] Western Stone, Jewish Holy Temple Block Jerusalem,Israel Herod, King of the Jews during the Second Temple period  
520 tons, 170 tons and 160 tons Great Stele,King Ezana’s SteleObelisk of Axum Stelae Axum,Ethiopia   The stelae were moved about 2.6 miles (4.2 km).[19]
400-600 t Gomateshwara Statue Hassan district of Karnataka state, India   60 feet (18 m) tall over 30 feet (9 m) wide
400 t[26] Temple in complex forKhafre’s Pyramid   GizaEgypt    
300-500 t[27] Masuda no iwafune   Asuka, Nara, Japan   large stone structure approximately 11 meters in length, 8 meters in width, and 4.7 meters In height
340 t[28] Levitated Mass   Los Angeles, California, Untied States   large stone intended for a work of art
300 t[19] Broken Menhir of Er Grah   Brittany,France   Moved 7.5 miles (12.1 km).
285 t[29] Pompey’s Pillar Column Alexandria,Egypt Roman Empire  
230 t[30] Mausoleum of Theodoric Roof slab Ravenna,Italy Ostrogothic Kingdom  
220 t[31] Menkaure’s Pyramid   GizaEgypt   largest stones in mortuary temple
200 t[32] Sahure’s pyramid   Saqqara,Egypt   largest stones over king’s chamber
200 t[33] Gochang, Hwasun and Ganghwa Dolmen Sites   Korea   largest stone
Více zde:  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_largest_monoliths_in_the_world

__________________________________________________________________________________

DALŠÍ MEGALITY 2. DŮKAZ

Další megalitické kvádry se nacházejí také v Jeruzalémě svatém městě 3 náboženství, každý má 800 tun. Tedy asi jako 4 největší nákladní auta na světě. Díky své enormní a nevysvětlitelné velikosti, se kolem megalitů rozrostla svatá místa.

Chrámová hora je plošina nacházející se ve Starém Městě Jeruzalémě. Je na ní Skalní dóm se zlatou kopulí, mešita Al-Aksá, která pojme až 5.000 věřících.

Kamenné kvádry jsou také součástí Zdi nářků.

Gigantické kvádry byly součástí staveb, které smetla “potopa světa” na místě jejich nálezů zůstali, jen díky své hmotnosti a masivnosti. I když svaté knihy uvádějí jiná data, k potopě světa došlo asi 11.000 let př.n.l.  a jen táním ledovců byla zaplavena pevninavelikosti Ruska a Číny dohromady.

a05736f7256972a6dae2bcadf56c24.jpg

Co kážou náboženství? 

_________________________________________________________________

VĚTŠINA NÁBOŽENSTVÍ JE PEVNĚ SPJATA S UCTÍVÁNÍM TĚCHTO MÍST?

 

MOHLA BÝT TEDY PYRAMIDA V BOSNĚ SOUČÁSTÍ BÁJNÉ CIVILIZACE ATLANTIDY?

Více o bosenské pyramidě:

TAJEMSTVÍ MEGALITICKÝCH STAVEB 2


______________________________________________________________________

POTOPA SVĚTA

Obrovská povodeň zničila atlanskou civilizaci 10.900 př. n. l., v době kdy naše sluneční soustava vstupovala do období lva.

Když se situace na Zemi uklidnila, vylodili se přeživší v bodě, kde se sbíhají všechnytelurické síly naší planety . Kněží doufali, že se jim podaří rozvinout tyto síly, které jsou důležité pro rozvoj nové civilizace, nového lidstva.

Jejich duševní výše je vedla k tomu, že spokojený a harmonický život není v materiálním blahobytu a snažili se u člověka  pozvednout jeho duchovní výši. Objevili novou zemi s jedinou řekou Nilem.

Kněží viděli potopu světa jako příležitost pro lidstvo vybudovat novou a lepší civilizaci, která si zakládá na duchovních hodnotách.

“SFINGA JE PRVNÍ KÁMEN NA CESTĚ KE ZDOKONALENÍ LIDSTVA”.

Agrosymbol Skarabeus 

________________________________________________________________

 

SFINGA A 3 PŮVODNÍ CHRÁMY S MEGALITICKOU STRUKTUROU Z OBDOBÍ ZEP TEPI

Sfinga je ohromná socha vytesaná z jediného kamene jež měla odolat mnoha staletím její symbolická podoba byla zvole s tou nejvyšší obezřetností, aby se z ní mohly státastrologické hodiny.

Její poloha odkazovala ne elektromagnetický uzel Země na místě kde byla později postavena Velká pyramida.

KOMPLEX V GÍZE

Egyptští kněží počítali kosmický rok který trvá 25,920 let tento kruh je rozdělen na 12 x 2160 let  - 12 souhvězdí se zvířecími jmény -  zvěrokruh . Končil plejstocén roztály ledovce, naše sluneční soustava se nacházela mezi souhvězdím Lva a Člověka a my díky tomu můžeme určit datum.

10.960 PŘ. N. L.  SPOJENÍM SOUHVĚZDÍ LVA A POLÁRNÍHO SOUHVĚZDÍ HERKULA NEBOLI ČLOVĚKA. SFINGA TEDY SVOU PODOBOU OZNAČUJE ZEP TEPI - NOVOU DOBU, NOVÝ POČÁTEK PRO LIDSTVO.

Pleistocén:
https://cs.wikipedia.org/wiki/Pleistoc%C3%A9n
Doba ledová:
https://cs.wikipedia.org/wiki/Doba_ledov%C3%A1

 

Sfinga leží na jednom z diamagnetických bodů země. Posledních 4,500 let byla Sfinga po 90% zahrabána až po krk v písku.

Napoleon a Sfinga pod pískem
________________________________________________________________

Sfinga byla několikrát vyhrabána a zrenovována, jedno z posledních odkrytí nařídil Napoleon.

Vliv vody na sochu je patrný - známky eroze
___________________________________________



JAK JE TEDY MOŽNÉ ŽE SFINGA JEVÍ ZNÁMKY EROZE VLIVEM DEŠTĚ?
BOSTONSKÁ EXPEDICE POTVRDILA, ŽE JDE O VLIV EROZE DEŠTĚ Z DOBY Z 4.500-10.000 LET PŘ. N. L.

 Stela - žula pod hlavou Sfingy na níž je napsáno, že Sfinga se zde nachází od počátku všeho, od počátku nové doby Zep Tepi

Sfinga - před tlapami Chrám Sfingy, vpravo od Sfingy vedle Chrámu Sfingy Údolní Chrám

Více o egyptském komplexu:
TAJEMSTVÍ MEGALITICKÝCH STAVEB 1

______________________________________________________________________________


Všechny 3 chrámy, které datujeme do období vzniku Sfingy, jako prvního kamenu nové civilizace po potopě světa spojují tyto věci:


 

Mají stejný architektonický styl jednoduchý a velmi mohutný, styl,  který v Egyptě od stavby těchto chrámů nebyl už nikdy využit.

CHRÁMY V GÍZE 

Dva z těchto chrámů stojí v Gíze - Chrám Sfingy a Údolní Chrám, který v té době byl obrácen k Nilu, třetím chrámem je mohutný Osirion v Abydosu.



 


Chrám Sfingy a detaily architektury v rozích a uspořádání bloků
________________________________________________________________

 

Chrámy v Gíze (Chrám Sfingy a Údolní Chrám) - jsou z bloků, které stavitelé odstranili ,aby zformovali tělo Sfingy.  Jen v těchto stavbách byly využity takto velké kamenné kvádry, jsou to masivni kameny, průměrná váha každého z nich je 50tun.

Údolní Chrám - vedle Chrámu Sfingy

________________________________________________

Museli nejspíše ovládat nějakou nám neznámou technologii, aby byli schopni pohybovat a usazovat kamenné bloky velké jako domy.

Speciální úprava rohu a kameny broušené pod různými úhly, přesto do sebe zapadají na milimetr. Díky této úpravě se energie může přelévat z jedne stěny do druhé / ani v organické přírodě nenajdeme pravé úhly.

Ani na pilířích ani na zdech těchto chrámů nejsou heyroglyfy, obrázky, atd.
Chrámy byly využívány na počátku nové doby Zep Tepi  po potopě světa.

OSERION

Dalším chrámem je Oserion nalezen vedle chrámu v Abydosu. Chrám Oserion ze starší doby  je zatopen, podzemní voda se zde nedá odčerpat, protože přitéká rychleji, než lze vodu odčerpávat.

Podle archeologů byl chrám postaven na kopci někdy kolem roku 9.000 př. n. l., kdy byly hladiny Nilu a podzemní vody o 10 metrů nižší. Holé stěny a masivní těžké žulové bloky, nám velmi připomínají chrámy u Sfingy. Chrám měl i vodní příkop.

I zde jsou enormní masivní kamenné bloky, každý rozdílný s precizně upravenými hranami a spoji, které do sebe přesně zapadají. Musela to být velmi náročná práce, protože materiálem na stavbu je velmi tvrdá asuánská žula.

Chrám opisuje tvar pahorku na němž se vylodili kněží po potopě světa. 10 masivních kamenných sloupů, každý vytesaný z jednoho kusu kamene z červeného granitového bloku a váze více než 100 tun (jeden sloup) podpíraly střechu chrámu.

 

V HORNÍ ČÁSTI JEDNOHO OHROMNÉHO SLOUPU SE NACHÁZEJÍ 2 KRUHY S GEOMETRICKÝMI VZORY JEŽ SE VZÁJEMNĚ DOTÝKAJÍ - KRUHY JAKOBY BYLY VYPÁLENY DO ŽULY LASEREM (NÁM NEZNÁMÁ TECHNOLOGIE).

Je to květ života, symbol posvátně egypstké geometrie, který popisuje boha, když tvořil vesmír.

Více:

https://kruhyobili.webnode.cz/news/symbol-kvetu-zivota-a-chram-osiris/

 

Agrosymbol Květ života

_________________________________________________________________

JE TO STEJNÉ JAKOBY NAŠE SOUČASNÁ CIVILIZACE POSTAVILA RAKETOPLÁN ANIŽ BY VŮBEC ZNALA LETADLO.

Je jasné že Egypťané zdědili znalosti předchozího atlanského cyklu a že je vedla kasta kněžích na vysoké duchovní urovni tak, jak nám archeologické památky dokládají.

Vedle teorie starověkého astronauta a teorie Anunnaki máme tedy další teorii o civilizaci, která pomáhala utvářet naši minulost a tím i budoucnost lidstva.


________________________________________
“DŮKAZY HOVOŘÍ JASNĚ: BYLA TADY CIVILIZACE PŘED NÁMI, KTERÁ ZMAPOVALA OBLOHU A JEJÍŽ TECHNOLOGICKÉ ANI DUŠEVNÍ ÚROVNI ZDALEKA NEDOSAHUJEME, POUČÍME SE?”

 

zdroj: https://kruhyvobili.blogz.cz/2012/07/04/tajemstvi-megalitickych-staveb-3/

 

Diskusní téma: TAJEMSTVÍ MEGALITICKÝCH STAVEB 3

Datum 04.04.2014
Vložil Miroslav Provod
Titulek Nové poznatky o statické elektřině

Virgule – kapacitor – paměť vody - statická elektřina
Studentka na střední škole v Sussexu provedla s mikrovlnnou troubou zajímavý experiment tak, že filtrovanou vodu rozdělila do dvou částí. První část se zahřívá k varu na sporáku v pánvi, a druhá část se zahřívá k varu v mikrovlnné troubě. Po ochlazení používá obě vody k zálivce na dvě identické rostliny umístěné v kořenáčích.
Již třetí den byl patrný úbytek listů na rostlině zalévané vodou z mikrovlnné trouby, který se každý den zvětšoval, a devátý den rostlina uvadla. Tento pokus byl se stejným výsledkem studentkami školy v Sussexu několikrát opakován.
William P. Kopp celou věc komentuje tak, že jídlo upravené v mikrovlnné troubě provází destruktivní proces. Mikrovlny uvedou do rychlého pohybu molekuly potravin, které vzájemným třením denaturují původní složení látky. To má za následek zničení vitamínů, minerálů, proteinů, a vytváří nové neznámé sloučeniny.
O vlivu mikrovlnné trouby na lidské zdraví se vedly nesčetné diskuse, také je známo, že v průběhu druhé světové války platil zákaz používání mikrovln k úpravě potravin pro vojáky u obou válčících stran.
V průběhu mých experimentů jsem zjistil, že voda ohřátá v mikrovlnné troubě získává energetický náboj stejného druhu, jako jiné náboje, které popisuji. Z dalšího výzkumu vyplynulo, že náboje mají různé energetické hodnoty, které jsou v některých případech lidskému zdraví prospěšné, v jiných případech lidskému zdraví škodí. Jeví se to tak, že náboje mají stupnici hodnot od 1 až kam, to nikdo neví, snad do SHC, přičemž jsou neustále ovlivňovány zónami jiných nábojů a přímá úměrnost zde v mnoha případech nefunguje.
Myslím, že by mohlo být pro další výzkum užitečné se zaměřit na paměť vody a sjednotit ji se známými poznatky. Uvedu příklad: lahev vody z kohoutku umístíme na noc do lůžka, kde strávíme alespoň 6 hodin. Voda v té době samovolně převezme do své hmoty energii náboje lidského těla. Tento pokus je zapotřebí opakovat, abychom vyloučili nežádoucí vlivy jiných nábojů, jako náboj požitého alkoholu, náboje okolních předmětů, náboj budovy, náboj bouřkových mraků, a podobně. Virgule označí energetický zisk poloměrem aury v centimetrech. Tím jsme získali první informativní poznatek. Dalším údajem je učebnicová informace o elektrické hodnotě náboje buněčných membrán 30 - 80 mA.
Podobnou informaci získáme, když umístíme na noc do lůžka kapacitor, v tomto případě to nebude virgule, ale milivoltmetr, který nám sdělí informaci. Kapacitor je v podstatě kondenzátor s velkou kapacitou od jednoho do více Faradů a lze jej koupit v prodejnách elektroniky. Pro své pokusy používám dva kapacitory - 1F a 3,5F. Pro laboratorní pokusy, kde je zdrojem malé akvarijní čerpadlo, postačuje menší kapacitor, pro větší zdroje jako je potok, stromy, megalitické struktury, sakrální stavby, a podobně, používám kapacitor větší. Ve všech případech hraje hlavní roli virgule. Kapacitor pouze potvrdí neomylnost jejích reakcí a odstraní o virguli stín pochybností. Vyhledat energetické složky neviditelných zdrojů, jako podzemní prameny, nebo rudná ložiska v současné době dokáže jen virgule. Drahé digitální měřicí přístroje na měření nábojů statické elektřiny reagují pouze v malých odstupech od zdroje, označí ale přesněji velikost náboje, mají uplatnění v průmyslu, a také mohou být částečně použity v součinnosti s virgulí.
Připomínám, že čas přechodu energií probíhá v hodinách a statistika časů přechodů energií by mohla rovněž něco napovědět, stejně jako odlišné elektrické odpory vody. Voda z kohoutku má elektrický odpor 1Ω, voda z kruhového bazénku, kde akvarijní čerpadlo tvoří náboj, má odpor 2,1Ω, voda z mikrovlnné trouby ohřátá na 80°C, a ochlazena má odpor 9 Ω.
Nebude snadné nalézt optimální stupeň náboje pro léčebné i jiné využití. Nasvědčuje tomu Jeruzalemský rybník (viz. GOOGLE – Jeruzalemský rybník Bethesda), kde lze nalézt více nápověd, stejně jako u jiných megalitických struktur. Získat informace pro zhotovení měřicího přístroje lze pouze z velkého množství experimentů a zkušenostmi skupin, které se touto problematikou zabývají a mají ve svých řadách specialisty různých profesí. Tento článek jsem napsal převážně pro příznivce dowsingu, od kterých lze očekávat, že nové informace využijí ve svých výzkumech. Nebudu se o tom více rozepisovat, veškeré informace o průběhu empirického výzkumu jsou uvedeny na webových stránkách.
Když píši tyto řádky, poslouchám v rozhlase zprávy o záhadném zmizení malajsijského letadla. Pokud nebude vše dostatečně vysvětleno, doporučuji hledat v historii, kdy za stejných podmínek zmizelo pět letadel i s dalším letadlem, které je letělo hledat. Podobný případ se na moři udál na lodi Mary Celeste, kterou urychleně opustila celá posádka. Energie křížení zón mořských proudů je schopna v okamžiku negativně ovlivnit mimo jiné i mozkové buňky.
Miroslav Provod
https://www.miroslavprovod.com




 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode