Let your spirit soar.

Válka kterou nevidíte - zbytečné válčení a lidské utrpení (CZ titulky)

28.08.2012 19:30

USA je světový terorista číslo jedna. Jeho terorismus je horší, než terorismus a agrese nacistického Německa. Stále stejná písnička. Útok pod falešnou vlajkou a potom agrese na vybraný objekt s cílem získat nějakou strategickou a finanční výhodu. Však už to s historie dobře známe. Nevím, jak to cítíte vy, ale mě jejich lži už připadají tak trapné a průhledné. 

Herci jako falešní teroristé, útoky proti vlastním lidem jako ten 11. září, napadání jiných států z důvodu že mají nějaké zbraně, které se potom nenajdou. Celé je to trapné, průhledné a směšné. Tento dokument ukazuje skutečnou pravdu o válce. Všechno utrpení je úplně zbytečné. Dá se to zastavit? Já myslím, že ano. 

Jen si to musí každý uvědomit. Normální je neválčit a vlastenectví je úplně stejné jako jiný náboženský fanatismus. Všichni jsme stejní a jsme obyvatelé této planety, a proto si nebudeme ubližovat a zabíjet se. Až toto pochopíme, války ani utrpení už nebudou, protože už jsme tu zkoušku zvládli. 

Navrhoval bych, ty kteří rozpoutávají války, odvézt na nějaký vzdálený ostrov s patřičnou výzbrojí a nechat je vzájemně po sobě střílet. Jenže ona by mezi nimi žádná válka nebyla, protože se všichni znají. Musíte pochopit, že vždy financovali obě strany konfliktu, který sami vyvolali a potom na něm zbohatli. Jen potřebovali lidi, co se proti sobě nechají poštvat. Vždy se jim to povedlo. Jen toto stačí prokouknout a je po válkách. Bude se to opakovat stále dokola, dokud to nepochopíme.

Anketa

Líbil se vám tento dokument?

Diskusní téma: Válka kterou nevidíte - zbytečné válčení a lidské utrpení

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.
 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode